Apparatuur

De apparatuur die wij gebruiken voor onze Classics Discoshows is goed onderhouden, betrouwbaar en van hoogwaardige kwaliteit. We maken gebruik van gerenommeerde merken als JBL, Crest, Dynacord, Mobil-Tech, Eurotruss, Geni, GE, Showtec, HQ, ProDJuser, Sennheiser, Pioneer, Behringer, Dateq en Denon.

Geluidsset
De geluidsset bij onze standaardshow is geschikt voor feesten tot ongeveer 200 personen en zorgt voor een echte volle disco-sound. Wij hebben in eigen beheer diverse sets beschikbaar zodat wij soepel op uw wensen kunnen inspringen.

Lichtset
Bij iedere Classics Discoshow krijgt u gegarandeerd een uitgebreide sensationele lichtset. Standaard bestaat de lichtshow uit scans voor computergestuurde lichteffecten, acht spots, twee bellenblaasmachines, een rookmachine en minimaal 1 spiegelbol. Afhankelijk van de zaal, publiek en wensen van de feestorganisatie wordt deze standaard lichtshow aangepast.

Onze lichtset is hiermee standaard uitzonderlijk groot!

Aankleding en effecten
Daarnaast beschikt de Classics Discoshow over verschillende DJ-meubels om de show netjes af te werken. De rookmachine, puntstralers en spiegelbollen maken het geheel af en zorgen voor de sfeer van vroeger.

Extra opties
De standaard show is ook verder uit te breiden met bellenblazers, verlichte dansvloeren, LED-dansvloeren, confettishooters en nog vele andere effecten. Vraag hiernaar bij uw offerteaanvraag of bekijk de verschillende opties op de aparte pagina.

MEB Rotterdam

De Classics Discoshow is een concept van:

MEB Rotterdam


Algemene Leveringsvoorwaarden

Disclamer

Sitemap

Adres

Nachtschadestraat 15
3053 JX Rotterdam

Tel.: 010 - 522 18 55
Fax: 010 - 524 99 91

Social Media