Alleen een Classics DJ

Alleen een Classics DJClubeigenaar of zelf in het bezit van disco-apparatuur? Wel een top DJ nodig? Boek dan alleen een Classics DJ. De Classics DJ zal de hele avond een fantastisch mooi feest verzorgen en uw gasten laten swingen op de leukste plaatjes.Muziek uit de 60’s, 70’s, 80’s en 90’s, een extra thema of verzoek voor styling voor de Classics DJ? Niets is te gek en onze enthousiaste DJ zal graag aan uw wensen voldoen.

Ruime ervaring, professionaliteit, enthousiasme en een leuk voorkomen van onze Classics DJ’s staat garant voor een goed feest. De Classics Discoshow beschikt over een ruim bestand DJ’s. Van leuke allround DJ's tot classics DJ's. En van Feest DJ's tot Karaoke DJ's! Voor ieder feest is er daarom altijd een leuke DJ te boeken.

Wij werken met DJ’s uit heel Nederland en onze DJ’s hebben op veel locaties en clubs in Rotterdam, Den Haag, Leiden, Utrecht, Amsterdam, Dordrecht, Eindhoven, Den Bosch, Breda, Tilburg en Amersfoort ervaring in het verzorgen van de leukste feesten. Meer info en referenties? Check dan via onderstaande knop de prijs en beschikbaarheid van een Classics DJ voor uw feest.

 

Natuurlijk kunt u bij ons ook een allround DJ inhuren. Meer weten: allround DJ inhuren.Check prijs & beschikbaarheid!

MEB Rotterdam

De Classics Discoshow is een concept van:

MEB Rotterdam


Algemene Leveringsvoorwaarden

Disclamer

Sitemap

Adres

Nachtschadestraat 15
3053 JX Rotterdam

Tel.: 010 - 522 18 55
Fax: 010 - 524 99 91

Social Media